Snel zoeken

Wat doen we voor jou als kandidaat?

Adviseren

Zoek je een recruiter die het beste voor jou wil? Een recruiter die echt kijkt waar je tot je recht komt en je verder kunt ontwikkelen? Wij vinden de juiste baan bij het bedrijf met de cultuur en de werksfeer die bij je passen.

Doorvragen

Wat vind jij echt belangrijk bij een nieuwe baan? We zijn oprecht in je geïnteresseerd en leren graag de mens achter jouw cv kennen. Want we geloven dat je als kandidaat niet alleen geschikt bent om wat je kunt, maar vooral ook om wie je bent.

Zoeken naar de juiste match

Jouw wensen vertalen wij door naar onze opdrachtgever. Voor ons zijn jouw wensen namelijk het uitgangspunt voor een match.

Voorstellen bij onze opdrachtgever

Heb je een goed gevoel over de baan en het bedrijf? Dan stellen we je graag voor bij onze opdrachtgever. Niet eerder, dit zorgt voor duidelijkheid bij alle partijen.

Gesprekspartner

Bij YorTeam kun je tijdens het gehele selectietraject terecht voor overleg. Je hebt bij ons dan ook jouw vaste contactpersoon. We bereiden je goed voor, zodat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt om de juiste beslissing te kunnen nemen.

YorTeam, jouw team.