Snel zoeken

Werkwijze

Zoek je een recruiter die goed inventariseert en de juiste kandidaat zoekt? Dan is YorTeam jouw partner. We vragen altijd door. Zo weten we zeker dat je je goed bewust bent van wat je zoekt — en wij daarmee ook. We bezoeken jullie organisatie. Het liefst ook de werkplek, want alleen daar kunnen we echt kennismaken met jullie cultuur en werksfeer. Een voorwaarde om maatwerk te leveren.

Je wilt dat de kandidaat jullie DNA meebrengt. Om dat mogelijk te maken, selecteren wij de kandidaat niet alleen om wat hij kan, maar vooral ook om wie hij is.

Want de juiste match zorgt voor een kortere inwerkperiode, efficiënter samenwerken en meer fun. En dat leidt tot kostenbesparing.

Daag ons uit! We vinden wie je zoekt, of hij is er niet!

Voor welke soorten vacatures kan je bij ons terecht voor de juiste kandidaat?

IT

Vacatures voor verschillende soorten IT-ers. Combinatie van IT en business, zowel technische IT vacatures als business/IT-gerelateerde vacatures. Bijvoorbeeld programmeurs, maar ook project leiders.

Sales

Specialisme in operationele sales vacatures. Van account manager tot meewerkend voorman of -vrouw, van new business managers tot relatiebeheers. Branchebreed, sales en verkoop staat centraal.

Management

Vooral leidinggevende functies, van middelmanagement tot eind verantwoordelijke. Bij middelgrote tot grote bedrijven.
Bijvoorbeeld business unit managers en CFO’s.

  • Een actueel netwerk van kandidaten
  • Mogelijkheid om collega’s zowel permanent als tijdelijk aan te nemen
  • Jij focust op jouw core business en wij vinden de juiste kandidaat
  • Je kiest voor een organisatie met jarenlange ervaring en kennis van de markt
  • Alle functies binnen IT, sales en management

YorTeam, jouw team.