YorTeam

Recruitment is teamwork
Inloggen

Werkwijze voor jou als IT professional

Adviseren

Zoek je een consultant die het beste voor jou wil? Een consultant die echt kijkt waar je tot je recht komt en je verder kunt ontwikkelen? Wij vinden de juiste opdracht bij het bedrijf met de cultuur en de werksfeer die bij je passen.

Doorvragen

Wat vind jij écht belangrijk bij een nieuwe opdracht? We zijn oprecht in je geïnteresseerd in je en leren graag de mens achter jouw cv kennen. Want we hebben de overtuiging dat je als IT Professional niet alleen geschikt bent om wat je kunt, maar vooral ook om wie je bent. Kortom samen gaan we op zoek naar jouw mentaliteits-match. 
 

Zoeken naar de juiste match

Jouw wensen vertalen wij door naar onze opdrachtgever. Voor ons zijn jouw wensen namelijk het uitgangspunt voor een match.

Voorstellen bij onze opdrachtgever

Heb je het juiste gevoel over de baan en de opdrachtgever? Dan pas stellen we je graag voor bij onze opdrachtgever, dit zorgt voor duidelijkheid bij alle partijen.

Gesprekspartner

Bij YorTeam kun je tijdens het gehele selectietraject terecht voor overleg. Je hebt bij ons jouw vaste contactpersoon. We bereiden je goed voor, zodat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt om voor jou de juiste beslissing te kunnen nemen.

YorTeam, jouw team.