YorTeam

Recruitment is teamwork
Inloggen

We are hiring!

Onze klanten en kandidaten staan centraal bij YorTeam. We hebben een dienend beroep waarin we zowel klanten als kandidaten blij maken met elkaar. Dat geeft ons energie en daar zullen we alles aan doen om het te laten slagen. We brengen mensen bij elkaar met een doel: soms heeft een klant een tijdelijke capaciteitsvraag maar vaker vragen ze een structurele bijdrage aan een team. In beide gevallen kunnen klanten rekenen op capaciteit van YorTeam.

Een doel stellen is makkelijk: iedereen kan zeggen dat hij of zij de marathon van New York wil lopen. Wil je de marathon écht helemaal uitlopen? Dan moet je je leven daarop inrichten. Dát is de YorTeam mentaliteit: je doel stellen en er vervolgens naar leven. Daarbij is er voor ons geen verschil in de mentaliteit tussen de zakelijke en de sportieve wereld. Het gaat om doelen stellen en doelen bereiken. Bij YorTeam werken alleen mensen met deze mentaliteit.

Heb jij de YorTeam mentaliteit?

Hoe herkennen we deze YorTeam mentaliteit in jou? Je bent iemand die er zelf voor kiest om succesvol te worden. Zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheid nemen, zijn voor jou vanzelfsprekend. Maak je er zelf iets moois en goeds van, dan word je daar bij YorTeam uiteraard voor beloond. Je werkt bij ons niet alleen om wat je kan, maar ook om wie je bent. Dat vinden we belangrijk bij onze kandidaten en natuurlijk ook bij onze collega’s.

Spreken onze kernwaarden je aan?

Intensief met elkaar werken en successen behalen gaat niet vanzelf. Om je te helpen, zorgen we ervoor dat je bij YorTeam altijd weet waar je aan toe bent. We hebben onze kernwaarden onder woorden gebracht en daar kun je je aan vasthouden, net als wij:

  • Gedreven
  • Doelgericht
  • Oprecht
  • Empatisch
  • Verbindend
  • Authentiek

Een leuke werksfeer is belangrijk

Je kunt onze werksfeer omschrijven als ‘gewoon doen’. Daar hebben we met z’n allen veel plezier in. We vinden succes belangrijk, maar de weg ernaartoe gaat door samen te werken en een hecht team te zijn. Werken bij YorTeam mag leuk zijn en daar doen we graag extra moeite voor. Als de doelen gehaald worden, organiseren we uitstapjes en reizen. Daarover vertellen we je graag meer als we je ontmoeten.

Is YorTeam jouw team?

Bekijk onze interne vacatures of stuur een open sollicitatie.