YorTeam

Recruitment is teamwork
Inloggen

YorTeam Introductie

YorTeam is een IT Recruitment organisatie wat niet alleen matcht op de hard skills, maar ook echt op de persoonlijkheid tussen kandidaat en opdrachtgever. Daarin neemt YorTeam een adviseerde rol voor de mogelijkheden van haar klanten. De markt bepaalt voor groot gedeelte en we zoeken samen naar oplossingen voor de krapte op deze markt.  Het is een zeer ervaren organisatie met een betrouwbare naam in de IT markt. 

YorTeam Teambuilding

Wij hebben de overtuiging dat gezonde werknemers, gelukkige werknemers zijn! Om die reden organiseren wij regelmatig sportieve uitjes in combinatie met de (interne) YorTeam trainingsacademie. Sporten is niet alleen goed voor je mentale en fysieke gezondheid, het stimuleert ook teambuilding. Werken als team staat dan ook bij YorTeam centraal. Klinkt dit als iets voor jou? Bel 020-5218720 voor meer informatie. 

Ed Interview

Groeien zonder fouten maken bestaat niet. Binnen YorTeam werken we veel met jonge mensen die vaak de eerste stap binnen IT recruitment maken.  Dit gaat met vallen en opstaan dus die ruimte bieden we je. Als je maar vaker opstaat dan dat je valt dan blijf je je ontwikkelen. 

Arlette Interview

Het werken voor YorTeam is ontzettend leuk door de diversiteit van de werkzaamheden, iedere dag is anders. Ook de samenwerking met het team maakt het ontzettend leuk, we hebben namelijk een heel leuk jong team, dat maakt het altijd gezellig op de werkvloer.

Opdrachtgevers