YorTeam

Recruitment is teamwork
Inloggen

Blog / nieuws

Tarik Khbabez is niet alleen een geweldige kickbokser die heeft laten zien dat hij op wereldniveau kan meedraaien. Hij is ook een geweldige persoon die zich letterlijk en figuurlijk omhoog heeft geknokt. Tarik laat zien wat je allemaal kan bereiken als je talent en inzet combineert. Dat dwingt respect af. Daarom zijn wij als YorTeam ontzettend trots dat we Tarik mogen sponsoren.

Even over ons

Wij zijn net zo gedreven als Tarik, maar dan op een heel ander vlak: IT-recruitment. YorTeam is ruim tien jaar geleden opgericht om IT-professionals écht verder te helpen. Wij vinden dat er niet alleen een klik moet zijn op het gebied van skills, maar ook op het persoonlijke vlak. Als je met ons in zee gaat, investeren we veel in je ontwikkeling. En dat geldt zowel voor IT-professionals als de mensen in onze eigen organisatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Ook Tarik ondersteunen we bij zijn ontwikkeling. En dan kijken we zowel naar z’n kickbokscarrière als naar de periode daarná. Dat is iets wat voor iedere professionele atleet speelt: er zit een maximum aan het aantal jaar dat je op topniveau kunt meedraaien. Bij Tarik is dat maximum gelukkig nog lang niet in zicht. Wij verwachten nog vele spectaculaire partijen. Maar wij helpen hem erop voorbereid te zijn wanneer dat moment aanbreekt.

De beste match

Het wordt nog weleens vergeten, maar de matchmaker is een van de belangrijkste ingrediënten van een spannende match. Zet een vedergewicht of een beginner tegenover Tarik, en ‘The Tank’ rolt er zo overheen. Voor een écht mooie wedstrijd moeten de tegenstanders aan elkaar gewaagd zijn. In het geval van Tarik: iemand als Rico Verhoeven of Antonio Plazibat.

In onze tak van sport is matchmaking nét zo belangrijk. Want als de opdracht en de opdrachtgever niet goed bij de vaardigheden en verwachtingen van de IT-professional passen, is het resultaat ook niet optimaal. Daarom zoeken we bij YorTeam altijd naar de beste match tussen IT-professional en opdrachtgever.

Trouwens, we zoeken een commerciële kooivechter!

Ben je toevallig op zoek naar een energieke organisatie waar je het leukste vak ter wereld leert van enthousiaste collega’s die je uitdagen om elke dag het beste uit jezelf te halen? Dat treft! We zijn namelijk op zoek naar uitbreiding van ons team. Heb je een commerciële instelling en een flinke dosis doorzettingsvermogen? Bekijk onze vacature voor recruiter of accountmanager.

Vacature recruiter Vacature accountmanager

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal voor ons. Je leert niet alleen salestechnieken slim toepassen, maar ook klantrelaties managen, onderhandelen, kandidaten interviewen en mensen positief beïnvloeden. De sfeer bij ons op kantoor is positief en competitief. Want net als Tarik willen wij altijd winnen.