YorTeam

Recruitment is teamwork
Inloggen

Werkwijze

Zoek je een IT recruiter die goed inventariseert en de juiste professional voor je vindt?

Dan is YorTeam jouw partner.

In een kennismaking, al dan niet bij jou op kantoor leren we elkaar kennen door te luisteren naar elkaar. Graag horen we de wensen ten aanzien van nieuwe collega's die je zoekt en we zullen dieper ingaan op de kennis vaardigheden die je zoekt in een IT professional.  De harde criteria zijn relatief het makkelijkst en duidelijkst, echter zijn dat slechts een gedeelte van je wensen.

Naast deze heldere harde criteria horen we graag van je wel cultuur er op jullie afdeling heerst en welk karakter daar volgens jou bij past. Dit zorgt uiteindelijk voor de juiste mentaliteitsmatch.

Tijdens onze zoektocht houden we goed contact met je om je op de hoogte te houden van de beschikbare kandidaten en hun niveau en zullen deze met je bespreken. We streven naar de 100% match echter bestaat deze niet helaas.

We willen zo dicht mogelijk bij jouw wensen blijven en willen dat de kandidaat jullie DNA meebrengt. Om dat mogelijk te maken, selecteren wij de kandidaat niet alleen om wat hij kan, maar vooral ook om wie hij is.

De juiste match zorgt voor een kortere inwerkperiode, efficiënter samenwerken en meer fun.

Daag ons uit! We vinden wie je zoekt, of hij is er niet!

IT professionals

Combinatie van IT en business, zowel technische IT vacatures als business/IT-gerelateerde vacatures.

  • Dev/Ops
  • Data
  • Security
  • BI
  • Beheer en support
  • Cloud