Snel zoeken

Wat vinden jullie van ons?


Mahmoud
YorTeam really knows the job market well and their way of business makes the whole process very simple and straightforward. Moreover, it puts you, as the candidate, in the drivers seat and removes a lot of the obstacles faced in the job hunt!
I’d thoroughly recommend YorTeam to anyone looking for a role in the data related domain of jobs.


Wietse
LinkedIn berichten laat ik meestal linksliggen. Echter, het bericht van YorTeam was geen standaard bericht en zorgde ervoor dat mijn interesse werd gewekt. Vooraf werd ik goed geïnformeerd over de ftijdelijke  opdracht en de omgeving waarin ik terecht zou komen. Waarbij snel duidelijk werd dat het een complexe IT omgeving betrof. Nu, ruim een jaar en een reorganisatie later, ben ik Scrum Master van 3 teams op diezelfde afdeling. YorTeam heeft al die tijd warm contact met mij onderhouden en zorg gedragen voor een prettige samenwerking.


Baris YorTeam approached me for Big Data Engineer position. They give me a brief explanation of the position and after my interview with YorTeam, I had interviews at the client. YorTeam arranged all the communication between the client and me. Both Nouscha and Daniel were very professional at their job. They are easily reachable by phone and e-mail, communication was easy and friendly. YorTeam also helped me a lot with the necessary paperwork after I was selected for this position and they eased the process significantly. I would recommend YorTeam for any candidate looking for a job in the Netherlands.


Michiel Sinds 1998 ben ik werkzaam als zelfstandig professional in de uitdagende wereld van IT. Waarin ik gedurende de jaren verschillende rollen heb vervuld. Het landschap van bedrijven dat bemiddelt om de vraag van klanten zo goed mogelijk in te vullen is constant aan verandering onderhevig. In een tijd van standaards en digitalisering is onderscheid in professionaliteit en ondersteuning van groot belang. Met YorTeam heb ik een partner gevonden die goed aanvoelde wat ik wou, een persoonlijke benadering hanteerde en daarmee de kans op een passende opdracht vergroten. Inmiddels heb ik diverse opdrachten volbracht via YorTeam. 


Ab YorTeam heeft mij professioneel ondersteunt bij het verkrijgen van een nieuwe opdracht. Het begeleiden in het traject van opportunity als freelancer tot aan een getekend contract doen ze effectief en efficiënt. De persoonlijke commitment vanuit YorTeam was hier de onderscheidende factor. De open gesprekken hebben hier veel aan bij gedragen.


Vera
YorTeam benaderde mij via LinkedIn en vanaf het eerste gesprek hadden ze mijn interesse gewekt voor de vacature. Eenmaal op kennismakingsgesprek bij hen, werd ik alleen maar enthousiaster over de functie en leek het me een erg leuke nieuwe uitdaging. Ook leuk hoe ze vanuit YorTeam daarna dit proces hebben begeleid, van voorleggen aan betreffend bedrijf, tot eerste gesprek daar en uiteindelijk het vervolggesprek, aanbod en het uiteindelijke in dienst treden. Heel prettig was de persoonlijke benadering van YorTeam waarbij ze voor een gesprek en ook daarna afstemmen hoe het is gegaan en wat de vervolgstappen zijn. Ik werk inmiddels een paar maanden met veel plezier in de functie van bid/projectmanager en dat zeker ook dankzij de inzet van YorTeam!


Ruud
Yorteam heeft me precies het juiste duwtje in de rug gegeven om mijn carriere als ZZP-er voort te zetten. Door een heldere en open manier van communiceren wist ik meteen waar ik aan toe was. Dit heeft voor mij persoonlijk de 'sprong in het diepe' vergemakkelijkt. Ik kan met al mijn vragen terecht en word direct geholpen. Als je vaste contactpersoon niet aanwezig is dan wordt dit weer opgevangen door een collega die ook op de hoogte is van jouw situatie, en je dus ook weer verder kan helpen.

P.S. Het is ook fijn dat Yorteam nooit anoniem belt zoals bij andere recruiters nog wel eens het geval wil zijn.