Snel zoeken

Wat vinden jullie van ons?

Peter
In augustus 2011 ben ik in contact gekomen met het bedrijf Yorteam, en ben ik na een goed telefonisch gesprek in zee gegaan met dit bedrijf. Daar ik gezien mijn leeftijd geen keuze meer wil maken om als ZZP-er te gaan werken heb ik gekozen voor een midlance-constructie, waarbij ik in loondienst ben gaan werken, zolang het ICT-project loopt waarop ik ingezet ben, wat best lang kan duren. De wijze en de manier van beloftes en afspraken worden zeer goed nagekomen. Dus m.a.w. ik ben een gelukkig Yorteam-lid.


Ruud
Yorteam heeft me precies het juiste duwtje in de rug gegeven om mijn carriere als ZZP-er voort te zetten. Door een heldere en open manier van communiceren wist ik meteen waar ik aan toe was. Dit heeft voor mij persoonlijk de 'sprong in het diepe' vergemakkelijkt. Ik kan met al mijn vragen terecht en word direct geholpen. Als je vaste contactpersoon niet aanwezig is dan wordt dit weer opgevangen door een collega die ook op de hoogte is van jouw situatie, en je dus ook weer verder kan helpen.

P.S. Het is ook fijn dat Yorteam nooit anoniem belt zoals bij andere recruiters nog wel eens het geval wil zijn.Anillys

Ik ben Yorteam zeer dankbaar dat zij mij hebben gevonden en het profiel van de vacature sloot precies aan mijn cv. Nadat mijn cv voor twee en een half jaar op de vacaturebank had gestaan, had ik een baan binnen twee dagen. Tot nu toe heb ik geen klachten, jullie zijn altijd te bereiken en staan altijd klaar om me te helpen. Ik waardeer jullie team samenwerking en de manier waarop jullie mij telkens weer bijstaan heel erg.Hans

Ik ben in contact gekomen met Yorteam via een vacaturesite waarop ik mijn CV had geplaatst. Yorteam heeft zelf met mij contact opgenomen omdat ze wel een match zagen tussen een aanvraag en mijn CV. Na dit eerste (telefonische) contact is er een traject opgestart waarin Yorteam uitermatre professioneel heeft gehandeld. De begeleiding tijdens het traject was zeer goed, er werd veel contact gelegd waardoor je als kandidaat ook goed wist hoe het traject liep en wat er gaande was. Uiteindelijk heeft dit voor mij geresulteerd in een nieuwe baan. Nadat ik een paar dagen in dienst was werd tot mijn verrassing, en tot vreugde van de collega's, een taart geleverd met daarop succes wensen van Yorteam.
Al met al kan ik niets anders concluderen dan dat Yorteam een service levert die ik bij bijna nog bij geen ander wervingsbureau heb gezien.Eric

Ik ben sinds 1 mei 2011 via Yorteam aan de slag bij een groot verzendbedrijf, als Service Manager voor 20 sites in Nederland. Ontzettend leuke job die ik tegenkwam op Freelance.nl en waarop ik reageerde. Binnen enkele dagen nam Yorteam contact met me op om de job te bespreken. De goede persoonlijke begeleiding vanaf 1e contact tot aanvang opdracht is zoals het hoort en dat kan ik goed waarderen.

Als ik aan Yorteam denk, dan zijn de woorden die mij zo te binnen schieten: professioneel, betrokken, aangenaam verrassend. Yorteam is professioneel en correct vanaf het 1e contact en is daarnaast persoonlijk betrokken bij de intakes en het vervolg van de opdracht. Bovendien ben ik aangenaam verrast door de betalingstermijn van 8 dagen wat mij als ZZP-er ook nog eens rust geeft.Arno

Ik was al geruime tijd op zoek naar een baan en had al diverse gesprekken gevoerd tot in vergevorderd stadium. Toen werd ik gebeld door Yorteam, waarvan ik Ed nog kende door een mooie tijdelijke aanstelling van 10 jaar geleden. Al snel in het gesprek werd duidelijk dat Ed en ik elkaar nog kenden. Yorteam besloot vanwege mijn situatie en omdat ik niet helemaal een vreemde was, een stap in het proces over te slaan en dit resulteerde al na enkele weken in een arbeidsovereenkomst met mijn huidige werkgever, waar ik het overigens prima naar mijn zin heb. Mijn nieuwe werkgever is een vrolijke man van mijn leeftijd, die doet wat ie zegt en ik dacht 2x anderhalf uur dagelijks te moeten reizen maar door deze succesvolle bemiddeling reis ik nu maar 2x 20 minuten per dag + dat ik geen nachtdiensten meer hoef te draaien. Ik vind dat Yorteam goed bezig is geweest!